Onze internationale aanwezigheid

Europese expansie zet door

In 2017 breidde Securex zijn actieterrein op Europese bodem opnieuw uit. We namen de gevestigde Spaanse dienstverlener GM Integra RRHH over en breidden ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners uit.

Europese kmo’s en ondernemingen met internationale ambities kunnen vandaag rekenen op een sterk HR- en payroll-aanbod in liefst 23 landen. Eigen Securex-kantoren? Die beheren we in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en nu dus ook in Spanje.

We ondersteunen internationaal gerichte bedrijven zo om lokale administratieve hindernissen te overwinnen. En om hun Europese personeelsbestand centraal te managen. We ontwikkelden daarvoor de tool HRonline inteHRnational.

Securex verstevigt internationale
HR-dienstverlening met Spaanse overnames

Duurzame groei

Securex Luxemburg ambieert rol van volwaardige HR-businesspartner.

Een groei van 10 procent en een klantentevredenheidsscore (NPS) van 37. Die mooie cijfers vatten 2017 samen voor Securex Luxemburg. De onderneming verstevigde zijn structuur, HR-strategie en ondersteunende tools (SAS, HR Online).

In 2017 voerde Securex Luxemburg ook een marktonderzoek. Op basis van de resultaten beslisten we om onze strategie nog meer af te stemmen op volledige HR-ondersteuning. Met extra aandacht voor diensten zoals juridisch advies, outsourcing en opleiding. Zo beogen we duurzaam te groeien van payroll provider tot volwaardige HR-businesspartner.

Acquisitie op het Iberisch Schiereiland

Securex vestigt zich in Spanje.

Securex nam eind 2017 voor 75% het Spaanse HR-bedrijf GM Integra RRHH over. Op die manier vertrouwen internationale klanten nu ook daar op HR-dienstverlening met Securex-toets.

Securex en GM Integra RRHH bevinden zich alvast op dezelfde golflengte. GM Integra-manager Maica Enrique reageerde zo op de overname: “Wij zijn verheugd om toe te treden tot Groep Securex. Met de hulp van de belangrijkste HR-groep in Europa begeleiden wij onze klanten doelgericht in hun internationale expansies.”

GM Integra RRHH telt op dit moment 45 medewerkers, verdeeld over kantoren in Barcelona, Madrid, Manresa en Sant Cugat.

Boven verwachting

Securex Nederland groeit onverminderd voort

Securex Nederland B.V. pakt voor het tweede opeenvolgende jaar uit met een omzetgroei van 15 procent. En net als in 2016, nam de klantenportefeuille toe met 10 procent.

In 2016 versterkten we onze marktpositie met de overname van Van Deelen Salarisadministratie. De knappe commerciële cijfers van 2017 tonen het succes van de integratie aan. En onze klanten zijn zeer tevreden. Dat blijkt uit de mooie NPS-score van 32.

De uitdaging voor 2018? Onze kwalitatieve dienstverlening consolideren en meer inzetten op digitalisering. Er is ook een nieuwe overname op til.

Toekomstgericht voortbouwen

Securex Frankrijk zet grote stappen naar verbeterde dienstverlening.

2017 was voor Securex Frankrijk een jaar van veranderingen, projecten en groei.

Het departement Medical Services ontwikkelde zijn aanbod verder, onder meer met extern beheer van afwezigheden en nieuwe opleidingsmodules voor leidinggevenden. Het breidde zijn dienstverlening uit naar Bordeaux en Strassbourg en lanceerde een ambitieus ISO-certificatie-project.

Het Sociaal Secretariaat nam zijn technische tools onder de loep. De medewerkers namen CRM-oplossing OPTIMIS in gebruik en gingen aan de slag met geoptimaliseerde payrollsoftware. Doel? Betere dienstverlening aan de klanten.

Onze diensten